210 6250000    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο:  Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο:
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο:  Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο:

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ / ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα, είναι απαραίτητη και υποχρεωτική από την ελληνική νομοθεσία. Το κόστος της συντήρησης, είναι σημαντικά μικρότερο, από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση, ενός μη συντηρημένου λεβητοστασίου, ενώ παράλληλα αποκλείει την περίπτωση βλάβης και φθοράς των μηχανημάτων.

Η συντήρηση της εγκατάστασης, είναι υποχρεωτικό να γίνεται σε ετήσια βάση. Η πιο κατάλληλη περίοδος είναι αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης (Απρίλιο - Ιούνιο), ώστε να μη μείνουν τα κατάλοιπα της καύσης την περίοδο του καλοκαιριού. Αυτό, δημιουργεί τον κίνδυνο διάβρωσης των εσωτερικών τοιχωμάτων του λέβητα και γίνεται πιο δύσκολος και δαπανηρός ο καθαρισμός.

Διαθέτουμε ειδικευμένους και αδειούχους τεχνίτες οι οποίοι αναλαμβάνουν:
  • Καθαρισμό του λέβητα
  • Συντήρηση και ρύθμιση καυστήρα
  • Φύλλο μετρήσεων ΠΕΡΠΑ
  • Αντικατάσταση - Τοποθέτηση καυστήρα και λέβητα
Στόχος μας, η κατά το μέγιστο δυνατό βαθμό απόδοση καθώς και ασφαλή λειτουργία χωρίς επιβάρυνση στο περιβάλλον!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6250000

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.