210 6250000    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο:  Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο:
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο:  Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο:

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ

Η εταιρεία μας, σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πυρασφάλειας και πυρόσβεσης, όπως και αναγόμωση στους πυροσβεστήρες στο χώρο του λεβητοστασίου και σε  κοινόχρηστους χώρους.

Η πυροπροστασία των κτιρίων, αποτελεί ζήτημα κορυφαίας προτεραιότητας, τόσο για την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των ατόμων που κατοικούν ή εργάζονται στο κτίριο, όσο και για την προστασία του εξοπλισμού των υλικών και των εγκαταστάσεων που βρίσκονται εντός των κτιρίων, οποιαδήποτε και να είναι αυτά.

Η αναγόμωση των πυροσβεστήρων πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία τους, η οποία είναι υποχρεωτική από τον νόμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ελέγξουμε αν το κτίριό σας, είναι εξασφαλισμένο από πυροπροστασία , σε τι κατάσταση βρίσκονται οι πυροσβεστήρες σας και τι χρειάζεται για να εξασφαλιστεί η καλύτερη απόδοση.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και ολοκληρωμένα την παράδοση- εγκατάσταση- παραλαβή και αναγόμωση των πυροσβεστήρων στον χώρο σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6250000

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.