210 6250000    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο: € 0.99 Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο: € 0.98
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο: € 0.98 Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο: € 0.97

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ

Η εταιρεία μας, σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πυρασφάλειας και πυρόσβεσης, όπως και αναγόμωση στους πυροσβεστήρες στο χώρο του λεβητοστασίου και σε  κοινόχρηστους χώρους.

Η πυροπροστασία των κτιρίων, αποτελεί ζήτημα κορυφαίας προτεραιότητας, τόσο για την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των ατόμων που κατοικούν ή εργάζονται στο κτίριο, όσο και για την προστασία του εξοπλισμού των υλικών και των εγκαταστάσεων που βρίσκονται εντός των κτιρίων, οποιαδήποτε και να είναι αυτά.

Η αναγόμωση των πυροσβεστήρων πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία τους, η οποία είναι υποχρεωτική από τον νόμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ελέγξουμε αν το κτίριό σας, είναι εξασφαλισμένο από πυροπροστασία , σε τι κατάσταση βρίσκονται οι πυροσβεστήρες σας και τι χρειάζεται για να εξασφαλιστεί η καλύτερη απόδοση.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και ολοκληρωμένα την παράδοση- εγκατάσταση- παραλαβή και αναγόμωση των πυροσβεστήρων στον χώρο σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6250000