210 6250000    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο: € 0.989  Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο: € 0.979
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο: € 0.98 Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο: € 0.97

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η Άνοιξη και το Φθινόπωρο είναι μια περίοδος όπου η αναπαραγωγή των εντόμων και των τρωκτικών παρουσιάζεται αυξημένη, δημιουργώντας, ένα δυσάρεστο περιβάλλον με αυξημένο τον κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών.

Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της εξασφάλισης της δημόσιας υγείας, παρέχει υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους από έμπειρο προσωπικό. Χρησιμοποιούμε φάρμακα εγκεκριμένα από το υπουργείο Γεωργίας, που καταπολεμούν και εξοντώνουν κάθε εστία και πηγή μόλυνσης.

Οι βασικές υπηρεσίες καταπολέμησης ανεπιθύμητων εντόμων και άλλων, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόροι, ψύλλοι, κουνούπια, μύγες, ποντίκια πραγματοποιούνται από ενδεικτικές εφαρμογές απεντομώσεων- απολυμάνσεων – μυοκτονίας, όπως ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών, καπνισμός εσωτερικών χώρων.

Με την πρόληψη και την άμεση επέμβαση, σας εγγυόμαστε άριστα, ακίνδυνα και κυρίως δραστικά αποτελέσματα!

Μετά την ολοκλήρωση της απολύμανσης σας χορηγούμε Πιστοποιητικό Εντομοκτονιών και Μυοκτονιών καθώς και Πιστοποιητικό Απολύμανσης.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6250000