210 6250000    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο:  Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο:
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο:  Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο:

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Στόλος μας

Με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα μας, αναλαμβάνουμε την διανομή πετρελαίου θέρμανσης διασφαλίζοντας την υπεύθυνη παράδοση από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.
  • Εξασφαλίζουμε πετρέλαιο θέρμανσης εξαιρετικής ποιότητας, μέσω συνεργασίας μας με μεγάλους και αξιόπιστους προμηθευτές
  • Πραγματοποιούμε δειγματοληπτικούς ελέγχους για την διασφάλιση της σωστής εξυπηρέτησης των πελατών μας, ενώ τα φορτηγά μας φυλάσσονται (όλο το 24ωρο) σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας.
  • Η διαχείριση του στόλου των βυτιοφόρων, γίνεται με ειδικό σύστημα εντοπισμού θέσης GPS και με μετρητές στάθμης καυσίμου. Με αυτόν τον τρόπο, καταγράφεται η πορεία των οχημάτων μας καθώς και οι παραδιδόμενες ποσότητες καυσίμων.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6250000

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.