210 6250000    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο:  Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο:
Τρέχουσα Τιμή Πετρελαίου ανά λίτρο:  Online τιμή πετρελαίου θέρμανσης ανά λίτρο:

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Η Οικοθέρμανση ΕΠΕ έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην παράδοση πετρελαίου θέρμανσης και μπορεί υπεύθυνα να εγγυηθεί ότι οι πελάτες της, θα παραλάβουν άριστης ποιότητας πετρέλαιο θέρμανσης ακριβώς στην ποσότητα που έχουν παραγγείλει και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία μας, με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα που εξυπηρετούν όλο το λεκανοπέδιο Αττικής και με το άριστα ειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να πραγματώσει τη παράδοση του πετρελαίου εντός 24ώρου και με ραντεβού 2 ωρών, κρατώντας απόλυτη συνέπεια και διαφάνεια στην παραλαβή πετρελαίου.

Με στόχο την εγγυημένη εξυπηρέτηση εξασφαλίζουμε:
  • Την καλύτερη τιμή της αγοράς
  • Άμεση παράδοση - αυθημερόν
  • Αξιοπιστία στη ποιότητα και ποσότητα
  • Ιδιόκτητα βυτιοφόρα με εμπείρους οδηγούς
  • Τον απόλυτο έλεγχο στη παράδοση με σύστημα GPS tracking και με μετρητές στάθμης καυσίμου
Οι ποσότητες που αναγράφονται στους μετρητές των βυτιοφόρων μας, ανταποκρίνονται μέχρι λίτρου, στο πετρέλαιο που παραλαμβάνετε. Για τον λόγο αυτό, η μέτρηση του πετρελαίου, γίνεται πάντοτε πριν και μετά από την παράδοση, προκειμένου η ποσότητα του πετρελαίου που αναγράφεται στην απόδειξη, να αντιστοιχεί πάντοτε με την ποσότητα που παραλαμβάνεται.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6250000

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.